Meteen naar de inhoud

over
groene den energieadvies

Missie

Nederland is onderweg naar een CO2-neutrale woningvoorraad. Een nieuwe route, die veel vragen en onzekerheden oproept. Hoe te navigeren? Waar te beginnen? 

“Ik ben in staat te helpen, dus ik ga mijn steentje bijdragen in de verduurzaming van Nederland. Ik wil mensen enthousiast maken, kennis bijbrengen en duidelijkheid geven in de wereld van verduurzaming [Dennis]”.

Over groene den

Mijn naam in Dennis van Erp, geboren en getogen in een klein dorpje in Brabant. Nu woon ik in Hillegom met mijn vrouw en  kinderen. 

Groene Den is ontstaan vanuit mijn wens om mijn steentje bij te dragen aan het klimaat en mensen te helpen bij een verduurzamingsvraagstuk. Vanuit mijn brede theoretische en praktische kennis lukt het mij goed het totaalbeeld te overzien en afgewogen advies te geven. Ik geniet van oplossingen bedenken op locaties en een totaalplaatje te creëren die een gunstige terugverdientijd geeft. 

Ik heb de opleiding Werktuigbouwkunde gevolgd aan de Technische Universiteit in Eindhoven met specialisatie Energie. Daarna heb ik bij diversen bedrijven gewerkt in de energie sector en heb ik mij in mijn laatste baan bezig gehouden met de ontwikkeling & aanleg van warmtenetten. Voor een compleet overzicht van mijn werkervaring en opleiding kunt  u mijn LinkedIn profiel bezoeken.